Tapintható állatok – Tactilo lotto animals – Társasjáték – Djeco

10 390 Ft

Cikkszám: 3070900081291 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Felfedező játék a tapintás érzékelés fejlesztéséhez. Legyél Te a Tactilo lotto animals nyertese!Felfedező játék a tapintás érzékelés fejlesztéséhez. DJECO: TACTILO LOTTO – Tapintsd ki! Ajánlott életkor: 3 éves kortól Játékosok száma: 1- 4 játékos Játék időtartam: 10 perc Tartalom: – 1 rulett kerék, amely 6 különböző anyagot tartalmaz – 18 állat kártya a testüket fedő (bunda, bőr stb.) anyaggal A játék célja: Tapintással kell megtalálni a zsákban azt az anyagot, amit a rulett kerék mutat. A játék előkészülete: Minden állatos játékkártyát be kell tenni a zsákba. A legfiatalabb játékos megpörgeti a rulett kerék nyilát, amely megáll valamelyik anyagtípusnál. Azután a játékos bedugja a kezét a zsákba, azért hogy megtaláljon egy olyan kártyát, amelynek egyezik az anyaga a rulett keréken mutatott anyaggal. Amikor a játékos úgy gondolja, hogy megtalálta a megfelelőt, akkor kiveszi a zsákból a kártyát és megmutatja a többieknek is. – Ha a kártya megfelel a keresett anyagnak: megtartja a kártyát, amely egy pontot ér. Utána a következő játékos forgatja meg a kereket. – Ha nem a keréken forgatott anyagnak megfelelő kártyát húzza ki, akkor visszateszi a kártyát és jön a következő játékos. Ki nyer? Amikor a zsák kiürül, az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte össze. A Djeco Tactilo lotto animals egy fantasztikus felfedező játék, amely a tapintás érzékelés fejlesztésére összpontosít. A játék célja, hogy a játékosok kitalálják, melyik állatkártya anyaga egyezik meg a rulett kerék által kiválasztott anyaggal. A játéknak nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő hatása is van, hiszen elősegíti a finommotorikus képességek és a kognitív gondolkodás fejlődését. A játék ajánlott életkora 3 éves kortól, így fiatal gyerekek is játszhatják. A játékot egymagában vagy legfeljebb 4 játékos részvételével lehet játszani. A játék időtartama mindössze 10 perc, így rövid idő alatt is nagy élményt nyújt. A játék tartalmaz egy rulett kerékot, amely hat különböző anyagot tartalmaz, valamint 18 állatkártyát, amelyek testüket fedő anyagokkal vannak ellátva. A játék előkészítése egyszerű, minden állatkártyát be kell tenni a zsákba, majd a legfiatalabb játékos megpörgeti a rulett kerék nyilát. A játékmenet során a játékosok bedugják a kezüket a zsákba, és megpróbálják kitalálni, melyik kártya anyaga egyezik meg a rulett kerék által kiválasztott anyaggal. Ha sikerül megtalálniuk a helyes kártyát, egy pontot kapnak, és a következő játékos következik. A játék végén az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte össze. A Djeco Tactilo lotto animals játék izgalmas és szórakoztató élményt nyújt minden korosztálynak. A játék elnyerte a Parents’ Choice Award és a Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award díjakat is, így biztos lehet benne, hogy minőségi és elismert terméket vásárol. Ragadd meg az esélyt, hogy Te legyél a Tactilo lotto animals nyertese és fejleszd tovább a tapintás érzékelésed!

Gyakori kérdések

Ár a Tapintható állatok – Tactilo lotto animals – Társasjáték – Djeco lhaj 10390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szocializáció fejlesztése - Hasonló termékek: 4 Évszak természetben – Lottójáték – Lotto 4 seasons – Társasjáték – Djeco, Erdei fa lottó játék – Fa párosító – Loto Wood – DJ01615, Ki hol él – Lottójáték – Animals lotto – Társasjáték – Djeco, Kacsa és társai – Óriás mozaik – Mosaico Ducky & Co – DJ08142