Ki hol él – Lottójáték – Animals lotto – Társasjáték – Djeco

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900081208 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Djeco játék kicsiknek, rakd a megfelelő korongokat az adott táblára és mondd el miért az illik oda.Állatok – Lotto – Animals Társasjáték Rakd a megfelelő korongokat az adott táblára és mondd el miért az illik oda. Szókincs és beszédfejlesztő társasjáték 2 éves kortól. A Djeco Ki hol él – Animals lotto egy fantasztikus szókincs- és beszédfejlesztő társasjáték, amely már 2 éves kortól ajánlott. A játék célja, hogy a kicsik megismerjék az állatok élőhelyét és megtanulják, melyik állat hova tartozik. A játékban maximum 4 játékos játszhat egyszerre, így tökéletes játék lehet a családi estéken vagy baráti összejöveteleken. A játék során a kicsiknek nyolc különböző állatot kell elhelyezniük az adott élőhelyre, amelyet egy tábla jelöl. A játékosok egy korongot húznak, amelyen egy állat látható. Az állat mellett egy kis kép található, amely mutatja, hogy az állat melyik élőhelyen él. A játékosnak ezt a korongot kell elhelyeznie az adott táblán, majd el kell mondania, hogy miért az adott helyre került az állat. Például: Az elefánt a dzsungelben él, mert szereti az esőerdőt és a nagy fákat. Ha a gyermek helyesen helyezi el az állatot, akkor megkapja a korongot és folytatódik a játék. A Djeco Ki hol él – Animals lotto nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a gyermek szókincsét, beszédkészségét és logikáját is. A játék időtartama körülbelül 10-15 perc, így nem fog unalmassá válni, és az egész család élvezni fogja. A Djeco márka híres a minőségi és kreatív játékokról. A Ki hol él – Animals lotto több elismerést is kapott, köztük a 2019-es Év Játéka díjat is elnyerte Franciaországban. Vásárold meg a Djeco Ki hol él – Animals lotto játékot a gekkotoys.hu webáruházban, és segítsd gyermekednek fejleszteni a beszédkészségét és szókincsét. A játék remek ajándék lehet a születésnapra vagy karácsonyra, és garantáltan mosolyt csal majd a kicsi arcára.

Gyakori kérdések

Ár a Ki hol él – Lottójáték – Animals lotto – Társasjáték – Djeco lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szocializáció fejlesztése - Hasonló termékek: Kacsa és társai – Óriás mozaik – Mosaico Ducky & Co – DJ08142, Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle – Djeco, Tapintható állatok – Tactilo lotto animals – Társasjáték – Djeco, Szín lottó – Lottó játék – Loto Colours – Djeco – DJ08128