Kamilla varázs tolla – Írószer – Camille magic pen – DD03767

930 Ft

Cikkszám: 3070900037670 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Legyen tiéd Kamilla varázstolla, aminek köszönhetően biztonságban lesznek titkaid. Írj a láthatatlan tintával, majd ha fel akarod fedni, világítsd meg a tollban található UV fénnyel. A Djeco Lovely Paper kollekciójában minden szükséges írószert és kiegészítőt megtalálsz! Matricák, bélyegek, füzetek, noteszek ceruzás és sok más meseszép termék vár! A Kamilla varázs tolla egy fantasztikus írószer, ami lehetővé teszi, hogy titkaid biztonságban legyenek. A toll láthatatlan tintával ír, amelyet csak akkor tudsz látni, ha UV fényt világítasz rá. Ez azt jelenti, hogy senki sem tudja elolvasni a titkos üzeneteidet, csak te és azok, akikkel megosztod a titkaidat. A Djeco Lovely Paper kollekciójában minden írószert és kiegészítőt megtalálhatsz, amire szükséged van. A matricáktól a bélyegekig, a füzetektől a noteszekig, mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a kreatív tevékenységekhez. Az írószerek pedig fantasztikus minőségűek, és garantálják, hogy az alkotásaid tökéletesek lesznek. A Kamilla varázs tolla egy izgalmas és szórakoztató játék, amelyet bárki élvezhet. A játékosok száma korlátlan, és a játék kiválóan alkalmas különböző játékokhoz és tevékenységekhez. A toll ajánlott életkora 5 éves kortól, így a kisebbek is élvezhetik a játékot. Ha szereted a kreatív tevékenységeket, és szeretnél valami izgalmasat kipróbálni, akkor a Kamilla varázs tolla a tökéletes választás számodra. Vedd meg most, és fedezd fel a rejtett lehetőségeket, amelyeket ez az izgalmas írószer kínál!

Gyakori kérdések

Ár a Kamilla varázs tolla – Írószer – Camille magic pen – DD03767 lhaj 930 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Írószer - Hasonló termékek: Lucilla varázs tolla – Írószer – Lucille magic pen – DD03765, Karola varázs tolla – Írószer – Caroline magic pen – DD03766, Szivacsos nyomhagyás – Kreatív szett 18 hónapos kortól – 6 foarm markers – Djeco, Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers – Djeco