Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers – Djeco

3 220 Ft

Cikkszám: 3070900090057 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

12 darabos Flower Crayons zsírkréta szet 18 hónapos kortól. A virág alakú krétákkal élvezet lesz a rajzolás. A Djeco Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers egy fantasztikus játék, amelynek segítségével a legkisebbek is élvezhetik a rajzolás örömét. Ez a 12 darabos Flower Crayons zsírkréta szett egy igazi kincs minden 18 hónapos kortól gyermek számára. A virág alakú kréták segítségével a gyerekek szabadon és kreatívan alkothatnak, hiszen a virágok formája könnyen kezelhetővé teszi a krétákat. A Djeco márka a minőséget és a kreativitást képviseli, így biztos lehetsz benne, hogy a Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers egy kiváló minőségű játék, amely kitartó használat mellett is hosszú évekig szórakoztatja majd a gyerekeket. A játék ideális arra, hogy a gyerekek már fiatalon megismerkedjenek a rajzolás alapjaival és kreativitásukat kifejezhessék. A Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers játékot akár többen is játszhatják egyszerre, így a gyerekek tapasztalatot szereznek a közösségi játékokban is. Ha elnyert díjai a játéknak, akkor azt is meg kell említenünk. A Djeco márka termékeit számos elismerés övezi, így a Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers is biztosan egy olyan játék, amelyet érdemes beszerezni a gyerekek szórakoztatására. A játékidőt nehéz pontosan meghatározni, hiszen a gyerekek kreativitásának csak a képzeletük szabhat határt. Azonban a játék kellemes és biztonságos kialakításának köszönhetően akár órákig is elmerülhetnek a gyerekek a rajzolásban. A Djeco Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers egy kiváló ajándék lehet minden olyan gyermek számára, aki szeret rajzolni és alkotni. Ha szeretnéd, hogy gyermeked kreativitása kibontakozhasson, akkor ne habozz, szerezd be neki ezt a fantasztikus játékot!

Gyakori kérdések

Ár a Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers – Djeco lhaj 3220 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Írószer - Hasonló termékek: Lucilla varázs tolla – Írószer – Lucille magic pen – DD03765, Szivacsos nyomhagyás – Kreatív szett 18 hónapos kortól – 6 foarm markers – Djeco, Karola varázs tolla – Írószer – Caroline magic pen – DD03766, Kamilla varázs tolla – Írószer – Camille magic pen – DD03767