Szivacsos nyomhagyás – Kreatív szett 18 hónapos kortól – 6 foarm markers – Djeco

5 820 Ft

Cikkszám: 3070900090026 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

6 darabos Foam Makers készlet 18 hónapos kortól. Szivacsos kialakítás kényelmes fogást biztosít az apró kezeknek. A festék mosható, bátran lehet próbálkozni! A Djeco kreatív szettje egy izgalmas tevékenységet kínál a kicsiknek! A Foam Markers készletben hat különböző színű festék található, amelyekkel a gyerekek bátran kifejezhetik kreativitásukat. A szivacsos nyomhagyás technikájának köszönhetően kényelmesen foghatják a markerhez a kis kezek, így könnyedén és precízen rajzolhatnak. A Foam Markers festéke mosható, így semmi nem állhat a kis művészek fantáziájának útjába. A szülők pedig nyugodtan engedhetik a gyerekeket a kreativitásuknak, hiszen a festék könnyen kimosható a ruhákból és a bútorokról. Ez a készlet 18 hónapos kortól ajánlott, és akár hat gyerekkel is játszható egyszerre. A játék segíti a finommotoros képességek fejlődését, valamint ösztönzi a gyerekek kommunikációs és kreatív készségeit. A Djeco márka évek óta a legkeresettebb játékok közé tartozik, és a Foam Markers készlet sem kivétel. Az egyszerű használat és az izgalmas nyomhagyás technika miatt a gyerekek garantáltan élvezni fogják a játékot. Ne habozz, vásárold meg most a Djeco Foam Markers készletet, és segítsd a gyerekek kreativitásának fejlődését!

Gyakori kérdések

Ár a Szivacsos nyomhagyás – Kreatív szett 18 hónapos kortól – 6 foarm markers – Djeco lhaj 5820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Írószer - Hasonló termékek: Marok bélyegző kicsiknek kert állatai – Finommotorika – Stamps fort littles ones – Garden animals – DJ09009, Lucilla varázs tolla – Írószer – Lucille magic pen – DD03765, Karola varázs tolla – Írószer – Caroline magic pen – DD03766, Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers – Djeco