Karola varázs tolla – Írószer – Caroline magic pen – DD03766

930 Ft

Cikkszám: 3070900037663 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Legyen tiéd Karola varázstolla, aminek köszönhetően biztonságban lesznek titkaid. Írj a láthatatlan tintával, majd ha fel akarod fedni, világítsd meg a tollban található UV fénnyel. A Djeco Lovely Paper kollekciójában minden szükséges írószert és kiegészítőt megtalálsz! Matricák, bélyegek, füzetek, noteszek ceruzás és sok más meseszép termék vár! A Djeco Lovely Paper kollekciójának egyik legvarázslatosabb darabja a Karola varázstolla. Ez az írószer a kreativitás és a biztonság tökéletes kombinációja. A titkokat mostantól biztonságban tarthatod, hiszen ezzel a tollal láthatatlan tintával írhatsz. Amikor úgy érzed, hogy fel szeretnéd fedni az írásaidat, csak világítsd meg a tollban található UV fénnyel, és máris megjelenik a látható írásod. A Karola varázstolla igazán különleges írószer, amely minden korosztály számára ajánlott. A játékot egyedül vagy akár társaságban is játszhatod. A toll az írás szerelmeseinek kínál kiváló lehetőséget arra, hogy kreatívabbá tegyék az írásukat és varázslatos dolgokat alkossanak. A Djeco Lovely Paper kollekciója minden szükséges írószert és kiegészítőt kínál, hogy a legtöbbet hozd ki az írásból. A Karola varázstolla nem csak varázslatos, hanem praktikus is, hiszen könnyedén elfér a tolltartódban vagy a táskádban. A toll minőségi anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságát és az írás minőségét. A játékidő szinte végtelen, hiszen a tollat bármikor előveheted, és írhatsz vele, amikor csak szeretnél. A Djeco márka több díjat is nyert az elmúlt években a kiváló minőségű és kreatív termékeiért, így a Karola varázstolla sem okoz csalódást. A DD03766 cikkszám alapján megrendelheted a varázstollat a gekkotoys.hu webáruházból, és hamarosan a tiéd lehet ez a mesés írószer. Készülj fel, hogy a Karola varázstolla igazi varázslatot visz az írásodba!

Gyakori kérdések

Ár a Karola varázs tolla – Írószer – Caroline magic pen – DD03766 lhaj 930 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Írószer - Hasonló termékek: Kamilla varázs tolla – Írószer – Camille magic pen – DD03767, Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers – Djeco, Lucilla varázs tolla – Írószer – Lucille magic pen – DD03765, Marok bélyegző kicsiknek kert állatai – Finommotorika – Stamps fort littles ones – Garden animals – DJ09009