Marok bélyegző kicsiknek kert állatai – Finommotorika – Stamps fort littles ones – Garden animals – DJ09009

5 590 Ft

Cikkszám: 5047dcfe0d65 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco bélyegzőkészlet egér, macska, kutya és béka bélyegzőket készít. A bélyegzőkészlet ergonomikus formájú, így jól illeszkedik a kis kezekbe. A színt a dugattyúkba építették be, és levehető csuklya védi őket. A szín lemosható. A bélyegzőkészlet erősíti a gyerek kreativitását. A Djeco márka egyik legújabb terméke a Marok bélyegző kicsiknek kert állatai, melynek segítségével a gyerekekkel könnyedén lehet kerttéma alapú játékokat játszani. A bélyegzőkészlet tartalmaz egy egér, macska, kutya és béka bélyegzőt, amelyekkel különböző állatokat lehet készíteni. A bélyegzőkészlet ergonomikus formájának köszönhetően jól illeszkedik a kis kezekbe, így a gyerekek könnyedén tudják használni azokat. A Djeco bélyegzőkészlet egy kiváló eszköz arra, hogy a kicsik finommotorikus képességeiket fejlesszék és kreativitásukat erősítsék. A bélyegzőkészlet segítségével a gyerekek különböző formákat és állatokat hozhatnak létre, amelyekkel fantasztikus játékokat lehet játszani. A bélyegzőkészlet segít abban, hogy a gyerekek jobban megismerjék a kertben élő állatokat és a természetet, így segíti a környezettudatos gondolkodás kialakulását is. A Marok bélyegző kicsiknek kert állatai kiváló ajándék lehet azoknak a kisgyerekeknek, akik szeretnek játszani, alkotni és kreatívak lenni. A bélyegzőkészletet ajánljuk 3 éves kortól, és akár több gyerekkel is lehet játszani vele. A játékidő pedig csak azon múlik, hogy a gyerekek mennyi időt akarnak eltölteni az alkotással. A Djeco márka minőségi és kreatív játékokat kínál, amelyekkel a gyerekek könnyedén fejleszthetik képességeiket és kreativitásukat. A Marok bélyegző kicsiknek kert állatai egy újabb színfoltja a Djeco termékeknek, amelyeket őszintén ajánlunk mindenkinek, aki szeretne minőségi és kreatív játékokat vásárolni a gyermekeinek. Ne habozz, vásárold meg te is a Marok bélyegző kicsiknek kert állatai bélyegzőkészletet, és engedd szabadjára a gyerekek képzeletét!

Gyakori kérdések

Ár a Marok bélyegző kicsiknek kert állatai – Finommotorika – Stamps fort littles ones – Garden animals – DJ09009 lhaj 5590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Írószer - Hasonló termékek: Szivacsos nyomhagyás – Kreatív szett 18 hónapos kortól – 6 foarm markers – Djeco, Lucilla varázs tolla – Írószer – Lucille magic pen – DD03765, Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers – Djeco, Karola varázs tolla – Írószer – Caroline magic pen – DD03766