Lucilla varázs tolla – Írószer – Lucille magic pen – DD03765

930 Ft

Cikkszám: 3070900037656 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Legyen tiéd Lucille varázstolla, aminek köszönhetően biztonságban lesznek titkaid. Írj a láthatatlan tintával, majd ha fel akarod fedni, világítsd meg a tollban található UV fénnyel. A Djeco Lovely Paper kollekciójában minden szükséges írószert és kiegészítőt megtalálsz! Matricák, bélyegek, füzetek, noteszek ceruzás és sok más meseszép termék vár! Ha szereted a titkokat és az izgalmas játékokat, akkor neked is kell a Lucille varázstolla! Ez az írószer olyan, mint egy igazi varázslat, amivel biztonságban tarthatod a titkaidat. Az írásaid ugyanis láthatatlan tintával készülnek, így csak azok számára lesznek olvashatóak, akiknek te megmutatod. Ha pedig el akarod fedni a titkaidat, egyszerűen világítsd meg a tollban található UV fénnyel, és máris megjelenik az írás. A Lucille varázstolla a Djeco Lovely Paper kollekciójában található. Ez a kollekció minden olyan írószert és kiegészítőt tartalmaz, amire szükséged lehet a kreatív íráshoz és rajzoláshoz. A kollekcióban szerepelnek matricák, bélyegek, füzetek, noteszek, ceruzák és sok más meseszép termék, amelyekkel még vonzóbbá és érdekesebbé teheted a munkádat. A Lucille varázstolla nem csak izgalmas játék, hanem hasznos írószert is jelent. Használd az iskolában vagy a munkában, így biztos lehet benne, hogy senki sem fogja tudni elolvasni az írásaidat anélkül, hogy te meg ne mutatnád neki. A toll kiváló minőségű, így hosszú ideig használhatod, és mindig pontosan fogja lejegyezni az írásodat. A Lucille varázstolla bármelyik korosztály számára ajánlott, aki szereti az izgalmas és kreatív játékokat. A játékot egyedül vagy többen is játszhatjátok, így bármikor lehet vele játszani és szórakozni. A játékidő pedig csak rajtad múlik, hiszen a toll bármikor elővehető, ha éppen kedved tartja. A Djeco márka termékei között a Lucille varázstolla kiemelkedő helyet foglal el, hiszen rendkívül népszerű és sok díjat nyert már el. Ha te is szeretnéd megtapasztalni a varázslatot, akkor ne habozz, és szerezd be most a Lucille varázstollát a Djeco Lovely Paper kollekciójából!

Gyakori kérdések

Ár a Lucilla varázs tolla – Írószer – Lucille magic pen – DD03765 lhaj 930 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Írószer - Hasonló termékek: Szivacsos nyomhagyás – Kreatív szett 18 hónapos kortól – 6 foarm markers – Djeco, Marok bélyegző kicsiknek kert állatai – Finommotorika – Stamps fort littles ones – Garden animals – DJ09009, Kamilla varázs tolla – Írószer – Camille magic pen – DD03767, Virág kréta – Kréta – 12 flower crayons for toddlers – Djeco