Kacsa és társai – Óriás mozaik – Mosaico Ducky & Co – DJ08142

10 390 Ft

Cikkszám: 3070900081420 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Mosaik játéka kifejezetten a 2 éves és annál idősebb gyerekeknek készült, akik imádnak alkotni és játszani. A játék célja, hogy a gyerekek az állat és virág formájú tappancsokat felhasználva képeket hozzanak létre. Az 8 tervezet kivitelezése egyszerű, és a kicsik könnyedén elboldogulnak vele. Az állatok és virágok színei a kártyákon vannak feltüntetve, így a gyermekeknek segít a feladat elvégzésében. A nagy 3D állatok és virágok könnyen kezelhetőek a kisgyermekek számára, így a képkészítés nem lesz nehéz feladat számukra. A játékhoz tartozik egy praktikus tárolódoboz, amelyben különböző színű virágokat helyezhetünk el. A játék időtartama attól függ, hogy mennyi időt szánunk rá, de a mosaik kialakítása nem igényel sok időt. Azonban a gyerekek örömmel fognak játszani és alkotni vele, így akár órákig is elmerülhetnek a játékban. A Djeco márka termékei között megtalálhatóak a Mosaïco Rigolo (DJ08136), Mosaïco Animo (DJ08137) és Primo Mosaïco (DJ08140) változatok is, amelyek idősebb gyerekeknek készültek. Ez a játék FSC® minősített papírból és kartonból készült, amely biztosítja a környezetbarát és fenntartható gyártást. A Djeco Mosaik játéka egy igazán szórakoztató és kreatív játék, amely segíti a gyermekek alkotókészségét és kézügyességét. A játék könnyen kezelhető és praktikus, így akár utazások során is magunkkal vihetjük, hogy a gyerekek bármikor játszhassanak vele. Rendeld meg ma a Djeco Mosaik játékot, és segíts a gyermekeidnek felfedezni a kreativitás és a játék örömét!

Gyakori kérdések

Ár a Kacsa és társai – Óriás mozaik – Mosaico Ducky & Co – DJ08142 lhaj 10390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szocializáció fejlesztése - Hasonló termékek: Szín lottó – Lottó játék – Loto Colours – Djeco – DJ08128, 4 Évszak természetben – Lottójáték – Lotto 4 seasons – Társasjáték – Djeco, Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle – Djeco, Ki hol él – Lottójáték – Animals lotto – Társasjáték – Djeco