Erdei fa lottó játék – Fa párosító – Loto Wood – DJ01615

6 090 Ft

Cikkszám: 3070900016156 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco DJ01615 az állatokról szóló képes lottójáték, amelyet a világ minden táján megtalálható állatokkal játszhatnak a gyerekek. A játék célja, hogy a játékosok megtalálják a párokat és összerakják az állatokat az egyes táblákon. A játékot 2 éves kortól ajánljuk, így a kicsik játék közben ismerkedhetnek az állatokkal és tanulhatnak azok neveiről és jellemzőiről. A Djeco márka minőségi és innovatív játékokat kínál a gyermekek számára, amelyek segítik a kreativitásukat és fejlesztik a kognitív és motorikus képességeiket. A játéktervezők mindig olyan játékokat terveznek, amelyek a gyerekek számára fejlesztők és jól szórakoztatók is egyben. A Djeco DJ01615 képes lottójáték számos elismerést kapott a játékfejlesztés területén. A játék segítségével a gyerekek fejleszthetik a memóriájukat és a szem-kéz koordinációjukat is. A játék ideális 2-4 játékos számára és akár több játékost is bevonhatunk, hogy még izgalmasabb legyen a játék. A játék időtartama változó, de általában 10-15 percet vesz igénybe egy játszma. A játékanyag magas minőségű és tartós, így hosszú ideig élvezhetjük a játékot. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid jól szórakozzanak és közben még tanuljanak is, akkor a Djeco DJ01615 képes lottójáték a tökéletes választás számodra!

Gyakori kérdések

Ár a Erdei fa lottó játék – Fa párosító – Loto Wood – DJ01615 lhaj 6090 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szocializáció fejlesztése - Hasonló termékek: Kacsa és társai – Óriás mozaik – Mosaico Ducky & Co – DJ08142, Állatos pötyi játék – Mosaico Rigolo – Mozaik – Djeco, Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle – Djeco, Ki hol él – Lottójáték – Animals lotto – Társasjáték – Djeco